000 01606cam a2200361 i 4500
001 xx001878409
003 NUKAT
005 20241231103135.0
008 101119s2010 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788326661624
035 _a(OCoLC)751285227
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/MM
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMaszyny dla przemysłu spożywczego - Wałkowarki do ciasta - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny PN-EN 1674+A1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aWałkowarki do ciasta
246 3 0 _aWymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny
246 1 3 _aFood processing machinery - Dough and pastry brakes - Safety and hygiene requirements
246 3 0 _aPN-EN 1674+A1:2010
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2010.
300 _a2, 40 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.260.
504 _aBibliogr. s. 40.
590 _aWprowadza EN 1674:2000+A1:2009, IDT ; Zastępuje PN-EN 1674+A1:2010 ; Zatwierdzona 23 września 2010 r.
590 _aWprowadza EN 1674:2000+A1:2009, IDT ; Zastępuje PN-EN 1674+A1:2010 ; Zatwierdzona 23 września 2010 r.
650 7 _aŻywność
_xprzerób
_xmaszyny
_xśrodki bezpieczeństwa
_vnormy.
_2kaba
_996353
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-266-6162-4
942 _cBK
_00
999 _c32815
_d32815