000 01602cam a2200361 i 4500
001 xx001878282
003 NUKAT
005 20241231103130.0
008 101119s2010 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788326661617
035 _a(OCoLC)751283773
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/MM
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMaszyny dla przemysłu spożywczego - Piece obrotowe - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny PN-EN 1673+A1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPiece obrotowe
246 3 0 _aPN-EN 1673+A1:2010
246 1 3 _aFood processing machinery - Rotary rack ovens - Safety and hygiene requirements
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2010.
300 _a2, 37 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.260; 97.040.20.
504 _aBibliogr. s. 37.
590 _aWprowadza EN 1673:2000+A1:2009, IDT; Zastępuje PN-EN 1673+A1:2010 ; Zatwierdzona 23 wrzesnia 2010 r.
590 _aWprowadza EN 1673:2000+A1:2009, IDT; Zastępuje PN-EN 1673+A1:2010 ; Zatwierdzona 23 wrzesnia 2010 r.
650 7 _aPiece obrotowe
_xśrodki bezpieczeństwa
_vnormy.
_2kaba
_9102015
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vnormy.
_2kaba
_996352
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-266-6161-7
942 _cBK
_00
999 _c32817
_d32817