000 01357cas a22003491i 4500
001 ga99632916
003 NUKAT
005 20241231090920.0
008 990521d19721975hu qr|p| || |0 |0eng c
022 _a0302-7368
035 _a(OCoLC)749233625
040 _aLUBL 58/HZ
_cLUBL 58/HZ
_dLUBL 58/IP
_dLUBL 58/ASs
210 1 _aActa aliment. Acad. Sci. Hung.
222 0 _aActa alimentaria Academiae Scientiarum Hungaricae
245 0 0 _aActa Alimentaria Academiae Scientiarum Hungaricae :
_b[quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences].
246 1 8 _aActa Alimentaria
260 _aBudapest :
_bAkadémiai Kiadó,
_c1972-1975.
300 _c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
362 0 _aV. 1 (1972) - V. 4 (1975).
500 _aOpis na podst. LCC.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vczasopisma.
_2kaba
_976972
650 7 _aŻywność
_vczasopisma.
_2kaba
_982260
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vczasopisma.
_2kaba
_980780
710 2 _aMagyar Tudományos Akadémia.
_bÉlelmiszer tudományos bizottsaǵ.
_936317
780 0 0 _tÉlelmiszertudomány
_g1967-1970
_x0013-5917
785 0 0 _tActa Alimentaria
_g1976-
_x0139-3006
_w(NUKAT)ga99632917
942 _cCR
_00
999 _c32960
_d32960