000 01364cam a2200349 i 4500
001 zz2004942963
003 NUKAT
005 20241231114145.0
008 030519s2004 pl a g |001 0 pol c
020 _a8320028701
035 _a(OCoLC)831087699
040 _aKR U/GK
_cKR U/GK
_dKR U/ES
_dTOR U/MJs
_dSZCZ 010/JT
041 1 _apol
_hger
100 1 _aMüller, Sven-David
_d(1969- ).
_917929
245 1 0 _aWłaściwe i smaczne żywienie po zawale /
_cSven-David Müller przy współpracy z Birgit Bahnsen i Klaudią Hörist ; z niem. tł. Maria Skalska.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aGenusswoll essen nach dem Herzinfarkt
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Lekarskie PZWL,
_ccop. 2004.
300 _a92 s. :
_bil. kolor. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aDietetyczna Kuchnia z Fantazją
650 7 _aMiażdżyca tętnic
_xdietoterapia
_xprzepisy.
_2kaba
_9100149
650 7 _aSerce
_xchoroby
_xdietoterapia
_xprzepisy.
_2kaba
_989491
700 1 _aBahnsen, Birgit.
_924528
700 1 _aHörist, Klaudia.
_936420
700 1 _aSkalska, Maria
_c(tłumacz).
_eTł.
_913088
710 2 _aWydawnictwo Lekarskie PZWL.
_4pbl
_941046
830 0 _aDietetyczna Kuchnia z Fantazją
_964288
920 _a83-200-2870-1
942 _cBK
_00
999 _c33087
_d33087