000 01491cam a2200325 i 4500
001 zz2005888080
003 NUKAT
005 20241231112044.0
008 050620s1927 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749742061
040 _aPOZN U/AC
_cPOZN U/AC
_dPOZN U/HC
_dPOZN U/BOs
041 0 _apol
_beng
099 _atn_420444
100 1 _aKrólikowski, Janusz
_d(1887- ).
_936783
245 1 0 _aMetoda kolorymetryczna do określania barwy w maśle (Butyrokolorymeter) =
_bThe colorimetric metod to the designetion of color in the butter fat (Butyrocolorymeter) /
_cJanusz Królikowski.
246 3 1 _aColorimetric metod to the designetion of color in the butter fat (Butyrocolorymeter)
260 _aWarszawa :
_bSGGW,
_c1927
_e(Poznań :
_fDruk. Uniwersytetu Poznańskiego).
300 _a6 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPrace Zakładu Hodowli i Żywienia Zwierząt Domowych Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie ;
_vnr 10
500 _aOdb. z Roczników Nauk Rolniczych i Leśnych. T. 16.
510 4 _aPB
_cR. 50, 1927, poz. 3697.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aAnaliza kolorymetryczna.
_2kaba
_969677
650 7 _aMasło
_xanaliza.
_2kaba
_9102019
830 0 _aPrace Zakładu Hodowli i Żywienia Zwierząt Domowych Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
_vnr 10
_966669
942 _cBK
_00
999 _c33299
_d33299