000 01473cam a2200373 i 4500
001 zz2006783897
003 NUKAT
005 20241231095802.0
008 060321s2004 xxua |000 0 eng c
020 _a082475039X
_qprepack
020 _a0824750373
_qVol. 2
035 _a(OCoLC)749504562
040 _aŁ 30/BSt
_cŁ 30/BSt
_dŁ 30/MS
044 _axxu
_asz
245 0 0 _aHandbook of food analysis.
_nVol. 2,
_pResidues and other food component analysis /
_ced. by Leo M. L. Nollet.
246 3 0 _aResidues and other food component analysis
250 _a2nd ed., rev. and expanded.
260 _aNew York ;
_aBasel :
_bMarcel Dekker,
_ccop. 2004.
300 _aS. XIII, [3], 879-1739 :
_bil. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science and Technology : a Series of Monographs, Textbooks, and Reference Books ;
_v138
500 _aS. red.: "The first ed. was publ. as the Handbook of food analysis: Vol. 1 and 2".
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aŻywność
_xskażenie.
_2kaba
_980816
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_980765
700 1 _aNollet, Leo M. L.
_d(1948- ).
_eRed.
_924491
710 2 _aMarcel Dekker, Inc.
_4pbl
_946213
830 0 _aFood Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
_v138
_963270
920 _a0-8247-5039-X
_qprepack
920 _a0-8247-5037-3
_qVol. 2
942 _cBK
_00
999 _c33311
_d33311