000 | 00974cam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001898934 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104308.0 | ||
008 | 101207s2010 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)751544690 | ||
040 |
_aBYDG 22/ET _cBYDG 22/ET |
||
100 | 1 |
_aRussak, Grzegorz _d(1948-2018). _936806 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPolska wołowina i cielęcina na polskim stole : _btradycyjna kuchnia polska / _cGrzegorz Russak. |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego, _c2010. |
||
300 |
_a120 s. : _bil. kolor. ; _c22x24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
536 | _aKsiążka powstała ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wołowego w ramach realizacji zadania "Polska wołowina na polskim stole" | ||
650 | 7 |
_aKuchnia (wołowina). _2kaba _973906 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia (cielęcina). _2kaba _973863 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c33318 _d33318 |