| 000 | 01161cam a2200289 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001914935 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231105357.0 | ||
| 008 | 110104s2010 pl a |001 0 pol c | ||
| 020 | _a9788372996756 | ||
| 035 | _a(OCoLC)750692143 | ||
| 040 |
_aWA M/KR _cWA M/KR _dWA M/MC _dLUBL 58/ESs |
||
| 100 | 1 |
_aŻywica, Ryszard. _936826 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa / _cRyszard Żywica. |
| 260 |
_aOlsztyn : _bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, _ccop. 2010. |
||
| 300 |
_a258 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. s. 231-252. Indeks. | ||
| 650 | 7 |
_aInwentarz żywy _xubój _vpodręczniki akademickie. _2kaba _994572 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso _xjakość _vpodręczniki akademickie. _2kaba _974807 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso _xwłaściwości elektryczne _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9102296 |
|
| 650 | 7 |
_aPrądy elektryczne _xskutki fizjologiczne _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9102297 |
|
| 920 | _a978-83-7299-675-6 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c33324 _d33324 |
||