000 01145cam a2200301 i 4500
001 xx001891673
003 NUKAT
005 20241231103906.0
008 101202s2010 pl |100 0 pol c
020 _a9788389800220
035 _a(OCoLC)751459709
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_aeng
245 0 0 _aPostęp w integrowanej produkcji warzyw kapustowatych :
_bkonferencja naukowa /
_c[kom. red. Franciszek Adamicki et al.] ; Instytut Warzywnictwa im. Emila Chroboczka.
260 _aSkierniewice :
_bInstytut Warzywnictwa,
_c2010.
300 _a59 s. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa okł.: Ogólnopolska Naukowa Konferencja Warzywnicza, 21 października 2010.
504 _aBibliogr. przy niektórych ref.
546 _aTekst częśc. ang.
650 7 _aKapustne
_xuprawy
_vkonferencje.
_2kaba
_9102773
650 7 _aRolnictwo alternatywne
_vkonferencje.
_2kaba
_977623
700 1 _aAdamicki, Franciszek.
_eRed.
_9118
920 _a978-83-89800-22-0
942 _cBK
_00
999 _c33445
_d33445