000 | 01145cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001891673 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103906.0 | ||
008 | 101202s2010 pl |100 0 pol c | ||
020 | _a9788389800220 | ||
035 | _a(OCoLC)751459709 | ||
040 |
_aBYDG 22/ET _cBYDG 22/ET _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _aeng |
|
245 | 0 | 0 |
_aPostęp w integrowanej produkcji warzyw kapustowatych : _bkonferencja naukowa / _c[kom. red. Franciszek Adamicki et al.] ; Instytut Warzywnictwa im. Emila Chroboczka. |
260 |
_aSkierniewice : _bInstytut Warzywnictwa, _c2010. |
||
300 |
_a59 s. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa okł.: Ogólnopolska Naukowa Konferencja Warzywnicza, 21 października 2010. | ||
504 | _aBibliogr. przy niektórych ref. | ||
546 | _aTekst częśc. ang. | ||
650 | 7 |
_aKapustne _xuprawy _vkonferencje. _2kaba _9102773 |
|
650 | 7 |
_aRolnictwo alternatywne _vkonferencje. _2kaba _977623 |
|
700 | 1 |
_aAdamicki, Franciszek. _eRed. _9118 |
|
920 | _a978-83-89800-22-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c33445 _d33445 |