000 01004cam a2200277 i 4500
001 zz2006826348
003 NUKAT
005 20241231101408.0
008 060506s1981 pl a f f |001 0 pol c
020 _a8320403901
035 _a(OCoLC)830210350
040 _aOLSZT 003/HP
_cOLSZT 003/HP
_dOLSZT 003/KBs
100 1 _aJankowski, Stanisław
_d(1914-2006).
_95922
245 1 0 _aZarys technologii młynarstwa i kaszarstwa /
_cStanisław Jankowski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1981.
300 _a482, [2] s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów akademii rolniczych wydziału technologii żywności.
650 7 _aZboża
_xprzerób
_xaparatura i sprzęt.
_2kaba
_9101618
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-0390-1
942 _cBK
_00
999 _c3354
_d3354