000 | 01004cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006826348 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101408.0 | ||
008 | 060506s1981 pl a f f |001 0 pol c | ||
020 | _a8320403901 | ||
035 | _a(OCoLC)830210350 | ||
040 |
_aOLSZT 003/HP _cOLSZT 003/HP _dOLSZT 003/KBs |
||
100 | 1 |
_aJankowski, Stanisław _d(1914-2006). _95922 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZarys technologii młynarstwa i kaszarstwa / _cStanisław Jankowski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1981. |
||
300 |
_a482, [2] s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów akademii rolniczych wydziału technologii żywności. | |
650 | 7 |
_aZboża _xprzerób _xaparatura i sprzęt. _2kaba _9101618 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a83-204-0390-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c3354 _d3354 |