000 00942cam a2200265 i 4500
001 xx001941675
003 NUKAT
005 20241231110741.0
008 110128s2010 pl a |000 0 pol c
020 _a9788360633397
035 _a(OCoLC)750967370
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/MM
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aProcesy fermentacyjne :
_bprzewodnik do ćwiczeń /
_cpod red. Tadeusza Tuszyńskiego i Tomasza Tarko.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
_c2010.
300 _a177 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aFermentacja
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_9102560
700 1 _aTuszyński, Tadeusz
_d(1945- ).
_eRed.
_920404
700 1 _aTarko, Tomasz.
_eRed.
_936965
920 _a978-83-60633-39-7
942 _cBK
_00
999 _c33575
_d33575