000 01137cam a2200337 i 4500
001 xx001946749
003 NUKAT
005 20241231111056.0
008 110204s2010 xxua |001 0 eng c
020 _a9780387335131
020 _a9780387686424
_qe-ISBN
035 _a(OCoLC)751023658
040 _aKR 197/EW
_cKR 197/EW
_dKR 197/MM
_dKR 197/GJs
100 1 _aVieira, Maria Margarida Cortez.
_937066
245 1 0 _aExperiments in unit operations and processing of foods /
_cMargarida Vieira, Peter Ho.
250 _aW druku na żądanie.
260 _aNew York :
_bSpringer,
_c2010.
300 _aXIX, 190 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aISEKI - Food Series ;
_v5
500 _aDruk na podst. wyd. z 2008 r.
504 _aBibliogr. przy pracach. Indeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
700 1 _aHo, Peter.
_937067
830 0 _aISEKI - Food Series
_v5
_966713
920 _a978-0-387-33513-1
920 _a978-0-387-68642-4
_qe-ISBN
942 _cBK
_00
999 _c33726
_d33726