000 01588cam a2200337 i 4500
001 xx001910685
003 NUKAT
005 20241231105055.0
008 101222s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)750636433
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dKR U/GZs
_dBYDG 22/ET
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBarczak, Bożena.
_937129
245 1 0 _aSiarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych /
_cBożena Barczak.
260 _aBydgoszcz :
_bWydawnictwa Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego,
_c2010.
300 _a131 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy / Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy,
_x0209-0597 ;
_vnr 144
504 _aBibliogr. s. 115-127.
530 _aDostępny również w formie elektronicznej.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aRośliny
_xskutki oddziaływania siarki.
_2kaba
_994974
650 7 _aSiarka w rolnictwie.
_2kaba
_9102958
710 2 _aUniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich (Bydgoszcz).
_bWydawnictwa Uczelniane.
_4pbl
_941303
830 0 _aRozprawy - Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
_x0209-0597
_vnr 144
_965515
856 4 1 _uhttp://kpbc.umk.pl/publication/70849
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/TORU/xx001910685.jpg
942 _cBK
_00
999 _c33812
_d33812