000 | 01359cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001942852 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110823.0 | ||
008 | 110131s2010 pl a f f |001 0 pol c | ||
020 | _a9788320437041 | ||
035 | _a(OCoLC)750979897 | ||
040 |
_aŁ 30/MPo _cŁ 30/MPos _dKR U/GZs _dGD 27/AZs |
||
245 | 0 | 0 |
_aWłaściwości fizyczne żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut.: Ewa Domian [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _ccop. 2010. |
||
300 |
_a339, [1] s. : _bil. kolor. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwa, Biotechnologii i Dietetyki. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xbadania _vpodręczniki akademickie. _2kaba _992859 |
|
650 | 7 |
_aMateria _xwłaściwości _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9103260 |
|
700 | 1 |
_aPałacha, Zbigniew. _eRed. _927596 |
|
700 | 1 |
_aDomian, Ewa. _93147 |
|
700 | 1 |
_aSitkiewicz, Iwona. _eRed. _937187 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
856 | 4 | 8 | _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001942852.jpg |
920 | _a978-83-204-3704-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c33857 _d33857 |