000 01359cam a2200325 i 4500
001 xx001942852
003 NUKAT
005 20241231110823.0
008 110131s2010 pl a f f |001 0 pol c
020 _a9788320437041
035 _a(OCoLC)750979897
040 _aŁ 30/MPo
_cŁ 30/MPos
_dKR U/GZs
_dGD 27/AZs
245 0 0 _aWłaściwości fizyczne żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut.: Ewa Domian [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_ccop. 2010.
300 _a339, [1] s. :
_bil. kolor. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwa, Biotechnologii i Dietetyki.
650 7 _aŻywność
_xbadania
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_992859
650 7 _aMateria
_xwłaściwości
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_9103260
700 1 _aPałacha, Zbigniew.
_eRed.
_927596
700 1 _aDomian, Ewa.
_93147
700 1 _aSitkiewicz, Iwona.
_eRed.
_937187
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
856 4 8 _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001942852.jpg
920 _a978-83-204-3704-1
942 _cBK
_00
999 _c33857
_d33857