000 01948cam a2200361 i 4500
001 xx001923647
003 NUKAT
005 20241231105811.0
008 110112s2010 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788326667510
035 _a(OCoLC)750773915
040 _aKR 93/AN
_cKR 93/AN
_dKR 93/MU
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 5: Specyficzne zasady przygotowania mleka i przetworów mlecznych PN-EN ISO 6887-5 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 6887-5:2010
246 1 3 _aMicrobiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test sample, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Prt 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2010.
300 _a2, 17 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 07.100.30.
504 _aBibliogr. s. 17.
590 _aWprowadza EN ISO 6887-5:2010, IDT, ISO 6887-5:2010, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010 ; Zatwierdzona dnia 29 listopada 2010 r.
590 _aWprowadza EN ISO 6887-5:2010, IDT, ISO 6887-5:2010, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010 ; Zatwierdzona dnia 29 listopada 2010 r.
650 7 _aMleko
_xpobieranie próbek
_vnormy.
_2kaba
_997271
650 7 _aProdukty mleczne
_xpobieranie próbek
_vnormy.
_2kaba
_997272
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_xtechniki
_vnormy.
_2kaba
_993012
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-266-6751-0
942 _cBK
_00
999 _c33868
_d33868