000 | 01948cam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001923647 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105811.0 | ||
008 | 110112s2010 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788326667510 | ||
035 | _a(OCoLC)750773915 | ||
040 |
_aKR 93/AN _cKR 93/AN _dKR 93/MU _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMikrobiologia żywności i pasz - Przygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Cz. 5: Specyficzne zasady przygotowania mleka i przetworów mlecznych PN-EN ISO 6887-5 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 6887-5:2010 |
246 | 1 | 3 | _aMicrobiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test sample, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Prt 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2010) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2010. |
||
300 |
_a2, 17 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 07.100.30. | ||
504 | _aBibliogr. s. 17. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 6887-5:2010, IDT, ISO 6887-5:2010, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010 ; Zatwierdzona dnia 29 listopada 2010 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 6887-5:2010, IDT, ISO 6887-5:2010, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 6887-5:2010 ; Zatwierdzona dnia 29 listopada 2010 r. | ||
650 | 7 |
_aMleko _xpobieranie próbek _vnormy. _2kaba _997271 |
|
650 | 7 |
_aProdukty mleczne _xpobieranie próbek _vnormy. _2kaba _997272 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _xtechniki _vnormy. _2kaba _993012 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a978-83-266-6751-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c33868 _d33868 |