000 01141cam a2200289 i 4500
001 zz2006887084
003 NUKAT
005 20241231102324.0
008 060525s1979 pl a f |001 0 pol c
020 _a8320400295
035 _a(OCoLC)749791778
040 _aOLSZT 003/HP
_cOLSZT 003/HP
_dOLSZT 003/HP
100 1 _aNiewiadomski, Henryk
_d(1905-1992).
_910051
245 1 0 _aTechnologia tłuszczów jadalnych /
_cHenryk Niewiadomski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1979.
300 _a461, [1] s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności, pracowników naukowych, studentów.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_978668
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne.
_2kaba
_978673
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-0029-5
942 _cBK
_00
999 _c3402
_d3402