000 | 01086cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002016556 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114840.0 | ||
008 | 110323s2011 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788361078203 | ||
035 | _a(OCoLC)750508650 | ||
040 |
_aKR 197/EW _cKR 197/EW _dKR 197/MM _dKR 197/GJs |
||
245 | 0 | 0 |
_aBydło mięsne : _bhodowla, utrzymanie, żywienie, zdrowie / _c[red.nacz. Karol Bujoczek, red. wyd. Ewa Krysztofiak]. |
260 |
_aPoznań : _bPolskie Wydawnictwo Rolnicze, _c2011. |
||
300 |
_a98 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aTop Agrar Polska. Poradnik Eksperta | |
500 | _aOpis wg okł. | ||
650 | 7 |
_aBydło _xhodowla _vporadniki. _2kaba _970440 |
|
700 | 1 |
_aBujoczek, Karol. _eRed. _937505 |
|
700 | 1 |
_aKrysztofiak, Ewa. _eRed. _937506 |
|
710 | 2 |
_aPolskie Wydawnictwo Rolnicze. _4pbl _941996 |
|
830 | 0 |
_aTop Agrar Polska. _pPoradnik Eksperta _966776 |
|
920 | _a978-83-61078-20-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c34226 _d34226 |