000 01086cam a2200301 i 4500
001 xx002016556
003 NUKAT
005 20241231114840.0
008 110323s2011 pl a |000 0 pol c
020 _a9788361078203
035 _a(OCoLC)750508650
040 _aKR 197/EW
_cKR 197/EW
_dKR 197/MM
_dKR 197/GJs
245 0 0 _aBydło mięsne :
_bhodowla, utrzymanie, żywienie, zdrowie /
_c[red.nacz. Karol Bujoczek, red. wyd. Ewa Krysztofiak].
260 _aPoznań :
_bPolskie Wydawnictwo Rolnicze,
_c2011.
300 _a98 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aTop Agrar Polska. Poradnik Eksperta
500 _aOpis wg okł.
650 7 _aBydło
_xhodowla
_vporadniki.
_2kaba
_970440
700 1 _aBujoczek, Karol.
_eRed.
_937505
700 1 _aKrysztofiak, Ewa.
_eRed.
_937506
710 2 _aPolskie Wydawnictwo Rolnicze.
_4pbl
_941996
830 0 _aTop Agrar Polska.
_pPoradnik Eksperta
_966776
920 _a978-83-61078-20-3
942 _cBK
_00
999 _c34226
_d34226