000 01262cam a2200313 i 4500
001 xx002016976
003 NUKAT
005 20241231114855.0
008 110323s1982 xxka |101 0 eng c
020 _a0853341435
035 _a(OCoLC)750514485
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
044 _axxk
_axxu
245 0 0 _aFood proteins :
_b[proceedings of the Kellogg Foundation International Symposium on Food Proteins held at University College, Cork, Republic of Ireland between 21-24 September, 1981] /
_ced. by P. F. Fox and J. J. Condon.
260 _aLondon ;
_aNew York :
_bApplied Science Publishers,
_ccop. 1982.
300 _aXI, 361 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aWith 88 tabl. and 52 ill.
504 _aBibliogr. przy ref. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xzawartość białek
_vkonferencje.
_2kaba
_9102801
650 7 _aBiałka
_vkonferencje.
_2kaba
_9102219
700 1 _aFox, P. F.
_eRed.
_920246
700 1 _aCondon, J. J.
_eRed.
_937544
711 2 _aKellogg Foundation International Symposium on Food Proteins
_d(1981 ;
_cCork).
_937545
920 _a0-85334-143-5
942 _cBK
_00
999 _c34261
_d34261