| 000 | 01064cam a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001949405 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231111238.0 | ||
| 008 | 110208s2010 pl a g f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788371606045 | ||
| 035 | _a(OCoLC)751057209 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/BG _cOLSZT 003/BG _dPOZN 004/MKA _dKR U/GZs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aTowaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : _bprzewodnik do ćwiczeń / _cpod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka. |
| 250 | _aWyd. 2 poszerz. i uzup. | ||
| 260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _ccop. 2010. |
||
| 300 |
_a242 s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _980764 |
|
| 700 | 1 |
_aFlaczyk, Ewa Maria. _eRed. _921284 |
|
| 700 | 1 |
_aKorczak, Józef _d(1951- ). _eRed. _921285 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _941080 |
|
| 920 | _a978-83-7160-604-5 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c34339 _d34339 |
||