000 01064cam a2200277 i 4500
001 xx001949405
003 NUKAT
005 20241231111238.0
008 110208s2010 pl a g f |000 0 pol c
020 _a9788371606045
035 _a(OCoLC)751057209
040 _aOLSZT 003/BG
_cOLSZT 003/BG
_dPOZN 004/MKA
_dKR U/GZs
245 0 0 _aTowaroznawstwo wybranych produktów spożywczych :
_bprzewodnik do ćwiczeń /
_cpod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka.
250 _aWyd. 2 poszerz. i uzup.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_ccop. 2010.
300 _a242 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980764
700 1 _aFlaczyk, Ewa Maria.
_eRed.
_921284
700 1 _aKorczak, Józef
_d(1951- ).
_eRed.
_921285
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
920 _a978-83-7160-604-5
942 _cBK
_00
999 _c34339
_d34339