000 | 01123cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002090665 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092507.0 | ||
008 | 110601s2011 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788375832792 | ||
035 | _a(OCoLC)802089920 | ||
040 |
_aOLSZT 003/BG _cOLSZT 003/BG _dGL 001/ML |
||
245 | 0 | 0 |
_aJakość i bezpieczeństwo żywności : _bkształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych / _cpod red. Doroty Nowak. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2011. |
||
300 |
_a196, [1] s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy art. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości. _2kaba _976979 |
|
650 | 7 |
_aZarządzanie jakością. _2kaba _982649 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _980785 |
|
700 | 1 |
_aNowak, Dorota _c(technologia żywności). _eRed. _926462 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _941623 |
|
920 | _a978-83-7583-279-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c34936 _d34936 |