000 01123cam a2200289 i 4500
001 xx002090665
003 NUKAT
005 20241231092507.0
008 110601s2011 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788375832792
035 _a(OCoLC)802089920
040 _aOLSZT 003/BG
_cOLSZT 003/BG
_dGL 001/ML
245 0 0 _aJakość i bezpieczeństwo żywności :
_bkształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych /
_cpod red. Doroty Nowak.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2011.
300 _a196, [1] s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy art.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości.
_2kaba
_976979
650 7 _aZarządzanie jakością.
_2kaba
_982649
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_980785
700 1 _aNowak, Dorota
_c(technologia żywności).
_eRed.
_926462
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
920 _a978-83-7583-279-2
942 _cBK
_00
999 _c34936
_d34936