000 01257cam a2200337 i 4500
001 xx002088889
003 NUKAT
005 20241231092355.0
008 110530s2010 pl a |000 0 pol c
020 _a9788377170380
035 _a(OCoLC)1414186226
040 _aKR U/Kaz
_cKR U/Kaz
_dKR U/Kaz
_dLUBLU/MGas
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aJakość i prozdrowotne cechy żywności /
_cpod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2010.
300 _a204, [1] s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMonografie,
_x1898-1151 ;
_v115
504 _aBibliogr. przy pracach.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aŻywność
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_980767
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_980785
700 1 _aWojtatowicz, Maria.
_eRed.
_915732
700 1 _aKawa-Rygielska, Joanna.
_eRed.
_938170
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940979
830 0 _aMonografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
_x2083-5531
_v115
_966190
920 _a978-83-7717-038-0
942 _cBK
_00
999 _c35067
_d35067