| 000 | 01257cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002088889 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231092355.0 | ||
| 008 | 110530s2010 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788377170380 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1414186226 | ||
| 040 |
_aKR U/Kaz _cKR U/Kaz _dKR U/Kaz _dLUBLU/MGas |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aJakość i prozdrowotne cechy żywności / _cpod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej. |
| 260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2010. |
||
| 300 |
_a204, [1] s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aMonografie, _x1898-1151 ; _v115 |
|
| 504 | _aBibliogr. przy pracach. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xaspekt zdrowotny. _2kaba _980767 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _980785 |
|
| 700 | 1 |
_aWojtatowicz, Maria. _eRed. _915732 |
|
| 700 | 1 |
_aKawa-Rygielska, Joanna. _eRed. _938170 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _940979 |
|
| 830 | 0 |
_aMonografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu _x2083-5531 _v115 _966190 |
|
| 920 | _a978-83-7717-038-0 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c35067 _d35067 |
||