000 01166cam a2200313 i 4500
001 xx001581705
003 NUKAT
005 20251216203359.0
008 970627s1983 pl a d |000 0 pol c
020 _a8302009873
035 _a(OCoLC)751324715
040 _aNUKAT
_cLUBL 58/HS
100 1 _aJarociński, Jerzy
_d(1916-2001).
_0n 97039492
_95973
245 1 0 _aGorzelnictwo i drożdżownictwo /
_cJerzy Jarociński, Kazimierz Jarosz.
250 _aWyd. 2.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c1983.
300 _a286, [2] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. [288].
650 7 _aGorzelnictwo
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_0s 01324911
_972323
650 7 _aDrożdże (czynnik fermentacyjny).
_2kaba
_0s 97051421
_971080
650 7 _aFermentacja.
_2kaba
_0s 97050602
_971701
700 1 _aJarosz, Kazimierz
_d(1923-1998).
_0n 97039489
_95987
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_0n 2003056467
_941003
920 _a83-02-00987-3
942 _cBK
_00
999 _c3512
_d3512