| 000 | 01904cam a2200373 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002160882 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100226.0 | ||
| 008 | 110824s2011 pl a |100 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)802463312 | ||
| 040 |
_aSZCZ M/KB _cSZCZ M/KB _dLUBL 58/ESs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aWybrane problemy inżynierii żywności / _c[kom. red. Dorota Witrowa-Rajchert, Emilia Janiszewska, Ewa Jakubczyk] ; Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Biologicznych i Rolniczych, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. |
| 246 | 1 | 3 | _aSelected issues of food engineering |
| 260 |
_aWarszawa : _bKatedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego , _c2011. |
||
| 300 |
_a330 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, _x0084-5477 ; _vz. 558 |
|
| 500 | _aTyt. wg okł. | ||
| 500 | _aMateriały II Sympozjum Inżynierii Żywności (9-11 czerwca 2010 r., Warszawa). | ||
| 504 | _aBibliogr. przy art. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. przy art. ; wprowadzenie i spis treści pol. i ang. | ||
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vkonferencje. _2kaba _976975 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xbiotechnologia _vkonferencje. _2kaba _980771 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xdomieszki _vkonferencje. _2kaba _9103873 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vkonferencje. _2kaba _980781 |
|
| 700 | 1 |
_aWitrowa-Rajchert, Dorota _d(1959- ). _eRed. _915594 |
|
| 700 | 1 |
_aJaniszewska-Turak, Emilia. _eRed. _938257 |
|
| 700 | 1 |
_aJakubczyk, Ewa. _eRed. _937251 |
|
| 830 | 0 |
_aZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _x0084-5477 _vz. 558 _964116 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c35179 _d35179 |
||