000 01904cam a2200373 i 4500
001 xx002160882
003 NUKAT
005 20241231100226.0
008 110824s2011 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)802463312
040 _aSZCZ M/KB
_cSZCZ M/KB
_dLUBL 58/ESs
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aWybrane problemy inżynierii żywności /
_c[kom. red. Dorota Witrowa-Rajchert, Emilia Janiszewska, Ewa Jakubczyk] ; Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Biologicznych i Rolniczych, Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
246 1 3 _aSelected issues of food engineering
260 _aWarszawa :
_bKatedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ,
_c2011.
300 _a330 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych,
_x0084-5477 ;
_vz. 558
500 _aTyt. wg okł.
500 _aMateriały II Sympozjum Inżynierii Żywności (9-11 czerwca 2010 r., Warszawa).
504 _aBibliogr. przy art.
546 _aStreszcz. ang. przy art. ; wprowadzenie i spis treści pol. i ang.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vkonferencje.
_2kaba
_976975
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia
_vkonferencje.
_2kaba
_980771
650 7 _aŻywność
_xdomieszki
_vkonferencje.
_2kaba
_9103873
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_980781
700 1 _aWitrowa-Rajchert, Dorota
_d(1959- ).
_eRed.
_915594
700 1 _aJaniszewska-Turak, Emilia.
_eRed.
_938257
700 1 _aJakubczyk, Ewa.
_eRed.
_937251
830 0 _aZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_x0084-5477
_vz. 558
_964116
942 _cBK
_00
999 _c35179
_d35179