000 01882cam a2200361 i 4500
001 xx002173684
003 NUKAT
005 20241231101040.0
008 110914s2011 pl f u |000 0 pol c
020 _a9788326677809
035 _a(OCoLC)802623085
040 _aLUBL 58/MNn
_cLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/MNn
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aPrzetwory mleczne i żywność na bazie mleka - Oznaczanie zawartości tłuszczu metodą grawimetryczną Weibulla-Berntropa (Metoda odniesienia) - Część 3: Przypadki szczególne PN-ISO 8262-3 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 8262-3:2011
246 1 3 _aMilk products and milk-based foods - Determination of fat content by the Weibull-Berntrop gravimetric method (Reference method) - Part 3: Special cases
246 3 0 _aOznaczanie zawartości tłuszczu metodą grawimetryczną Weibulla-Berntropa (Metoda odniesienia) - Część 3: Przypadki szczególne PN-ISO 8262-3
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2011.
300 _a14 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.01.
504 _aBibliogr. s. 14.
590 _aWprowadza ISO 8262-3:2005, IDT; Zastępuje PN-ISO 8262-3:2002; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 13 lipca 2011 r.
590 _aWprowadza ISO 8262-3:2005, IDT; Zastępuje PN-ISO 8262-3:2002; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 13 lipca 2011 r.
650 7 _aProdukty mleczne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_997010
650 7 _aProdukty mleczne
_xzawartość lipidów
_vnormy.
_2kaba
_998872
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-266-7780-9
942 _cBK
_00
999 _c35487
_d35487