000 01305cam a2200325 i 4500
001 zz2007866242
003 NUKAT
005 20250314232228.0
008 070301s1996 pl a f f |001 0 pol c
020 _a8320420288
035 _a(OCoLC)749354694
040 _aGD 015/GP
_cGD 015/GP
_dGD 015/JK
_dGD 015/EOs
245 0 0 _aChemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut: Agnieszka Bartoszek et al.].
250 _aWyd. 2.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1996.
300 _a543 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów wydziałów technologii żywności i chemii spożywczej oraz dla technologów i towaroznawców.
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_980765
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny.
_2kaba
_980820
650 7 _aSubstancje odżywcze.
_2kaba
_978667
700 1 _aSikorski, Zdzisław E.
_d(1930- ).
_eRed.
_913016
700 1 _aBartoszek-Pączkowska, Agnieszka.
_9799
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-2028-8
942 _cBK
_00
999 _c355
_d355