000 | 01305cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007866242 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20250314232228.0 | ||
008 | 070301s1996 pl a f f |001 0 pol c | ||
020 | _a8320420288 | ||
035 | _a(OCoLC)749354694 | ||
040 |
_aGD 015/GP _cGD 015/GP _dGD 015/JK _dGD 015/EOs |
||
245 | 0 | 0 |
_aChemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut: Agnieszka Bartoszek et al.]. |
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1996. |
||
300 |
_a543 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów wydziałów technologii żywności i chemii spożywczej oraz dla technologów i towaroznawców. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _980765 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny. _2kaba _980820 |
|
650 | 7 |
_aSubstancje odżywcze. _2kaba _978667 |
|
700 | 1 |
_aSikorski, Zdzisław E. _d(1930- ). _eRed. _913016 |
|
700 | 1 |
_aBartoszek-Pączkowska, Agnieszka. _9799 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a83-204-2028-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c355 _d355 |