000 01428cam a2200325 i 4500
001 xx002194901
003 NUKAT
005 20241231102256.0
008 111005s2009 pl a f u |000 0 eng c
020 _a9788325182786
035 _a(OCoLC)1414183718
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/MM
245 0 0 _aPrzyprawy i zioła - Oznaczenie zawartości olejku eterycznego (metoda hydrodestylacji) PN-EN ISO 6571:2009 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 6571:2009
246 3 0 _aOznaczenie zawartości olejku eterycznego (metoda hydrodestylacji)
246 1 3 _aSpices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation methods) (ISO 6571:2008)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2009.
300 _a[2], 9 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.220.10.
504 _aBibliogr. s. 9.
546 _aTekst. w jęz. ang., s. tyt. w jęz. pol.
590 _aWprowadza EN ISO 6571:2009, IDT ISO 6571:2008, IDT ; Zastępuje PN-ISO 6571:2001.
590 _aWprowadza EN ISO 6571:2009, IDT ISO 6571:2008, IDT ; Zastępuje PN-ISO 6571:2001.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-8278-6
942 _cBK
_00
999 _c35553
_d35553