| 000 | 01370cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002194869 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231102254.0 | ||
| 008 | 111005s2009 pl a f u |000 0 eng c | ||
| 020 | _a9788325192457 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1414186533 | ||
| 040 |
_aKR 197/KH _cKR 197/KH _dKR 197/MM _dLUBL 58/ASO |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aZioła i przyprawy - Oznaczanie zawartości substancji pochodzenia zewnętrznego i substancji obcych PN-EN ISO 927:2009 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
| 246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 927:2009 |
| 246 | 1 | 3 | _aSpices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content (ISO 927:2009) |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2009. |
||
| 300 |
_a[2], 6 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aICS 67.220.10. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 6. | ||
| 530 | _aDostępne równiez w formie elektronicznej. | ||
| 546 | _aTekst ang., s. tyt. w jęz. pol. | ||
| 590 | _aWprowadza EN ISO 927:2009, IDT ISO 927:2009, IDT ; Zastępuje PN-ISO 927:2001. | ||
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
| 710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
| 920 | _a978-83-251-9245-7 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c35554 _d35554 |
||