000 01370cam a2200325 i 4500
001 xx002194869
003 NUKAT
005 20241231102254.0
008 111005s2009 pl a f u |000 0 eng c
020 _a9788325192457
035 _a(OCoLC)1414186533
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/MM
_dLUBL 58/ASO
245 0 0 _aZioła i przyprawy - Oznaczanie zawartości substancji pochodzenia zewnętrznego i substancji obcych PN-EN ISO 927:2009 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 927:2009
246 1 3 _aSpices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content (ISO 927:2009)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2009.
300 _a[2], 6 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.220.10.
504 _aBibliogr. s. 6.
530 _aDostępne równiez w formie elektronicznej.
546 _aTekst ang., s. tyt. w jęz. pol.
590 _aWprowadza EN ISO 927:2009, IDT ISO 927:2009, IDT ; Zastępuje PN-ISO 927:2001.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-9245-7
942 _cBK
_00
999 _c35554
_d35554