000 01394cam a2200337 i 4500
001 xx002196647
003 NUKAT
005 20241231102401.0
008 111007s2009 pl a f u |000 0 eng c
020 _a9788325183677
035 _a(OCoLC)802850706
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/MM
_dLUBL 58/ASO
245 0 0 _aPrzyprawy - Owoc kminu rzymskiego (Cuminum cyminum L.) - Wymagania PN-EN ISO 6465:2009 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 3 _aSpices - Cumin (Cuminum cyminum L.) - Specification (ISO 6465:2009)
246 3 0 _aPN-EN ISO 6465:2009
246 3 0 _aOwoc kmiku rzymskiego (Cuminum cyminum L.)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2009.
300 _a[2], 3 s., [III], 4 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.220.10.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
546 _aTekst w jęz. ang., s. tyt. w jęz. pol.
590 _aWprowadza EN ISO 6465:2009, IDT ISO 6465:2009, IDT.
590 _aWprowadza EN ISO 6465:2009, IDT ISO 6465:2009, IDT.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-8367-7
942 _cBK
_00
999 _c35575
_d35575