000 | 01610cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002194790 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102251.0 | ||
008 | 111013s2009 pl a f u |000 0 eng c | ||
020 | _a9788325182793 | ||
035 | _a(OCoLC)1414187384 | ||
040 |
_aKR 197/KH _cKR 197/KH _dKR 197/MM |
||
041 | 0 |
_aeng _afre |
|
245 | 0 | 0 |
_aPrzyprawy - Nazewnictwo botaniczne PN-EN ISO 676:2009 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 676:2009 |
246 | 1 | 3 | _aSpices and condiments - Botanical nomenclature (ISO 676:1995, including Cor 1:1997) |
246 | 1 | 3 | _aÉpices - Nomenclature botanique (ISO 676:1995, Cor 1:1997 inclus) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2009. |
||
300 |
_a21 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.220.10. | ||
500 | _aNorma Europejska EN ISO 676:2009 ma status Polskiej Normy. | ||
504 | _aBibliogr. s. 19-20. | ||
530 | _aDostępne także w wersji elektronicznej. | ||
546 | _aTekst ang. i fr., s. tyt. w jęz. pol. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 676:2009, IDT ISO 676:1995, IDT ISO 676:1995/AC1:1997, IDT ; Zastępuje PN-R-87022:1994. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 676:2009, IDT ISO 676:1995, IDT ISO 676:1995/AC1:1997, IDT ; Zastępuje PN-R-87022:1994. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a978-83-251-8279-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c35743 _d35743 |