000 01610cam a2200373 i 4500
001 xx002194790
003 NUKAT
005 20241231102251.0
008 111013s2009 pl a f u |000 0 eng c
020 _a9788325182793
035 _a(OCoLC)1414187384
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/MM
041 0 _aeng
_afre
245 0 0 _aPrzyprawy - Nazewnictwo botaniczne PN-EN ISO 676:2009 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 676:2009
246 1 3 _aSpices and condiments - Botanical nomenclature (ISO 676:1995, including Cor 1:1997)
246 1 3 _aÉpices - Nomenclature botanique (ISO 676:1995, Cor 1:1997 inclus)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2009.
300 _a21 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.220.10.
500 _aNorma Europejska EN ISO 676:2009 ma status Polskiej Normy.
504 _aBibliogr. s. 19-20.
530 _aDostępne także w wersji elektronicznej.
546 _aTekst ang. i fr., s. tyt. w jęz. pol.
590 _aWprowadza EN ISO 676:2009, IDT ISO 676:1995, IDT ISO 676:1995/AC1:1997, IDT ; Zastępuje PN-R-87022:1994.
590 _aWprowadza EN ISO 676:2009, IDT ISO 676:1995, IDT ISO 676:1995/AC1:1997, IDT ; Zastępuje PN-R-87022:1994.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-8279-3
942 _cBK
_00
999 _c35743
_d35743