000 01313cam a2200337 i 4500
001 xx002114634
003 NUKAT
005 20241231093249.0
008 110610s2011 pl a |000 0 pol c
020 _a9788371606106
035 _a(OCoLC)802116919
040 _aSZCZ M/MH
_cSZCZ M/MH
_dWR U/JHs
_dWR U/hb
_dKR U/42MSs
245 0 0 _aOd norm żywieniowych do marketingu żywności /
_cpod red. Jana Gawęckiego, Wojciecha Roszkowskiego.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2011.
300 _a134 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBiblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ;
_v10
500 _aNazwa i oznaczenie numeru serii na 4 s. okł.
504 _aBibliogr. s. 131-134.
650 7 _aEdukacja żywieniowa.
_2kaba
_981715
650 7 _aŻywność
_xkomercjalizacja.
_2kaba
_980788
650 7 _aŻywność
_xnormy.
_2kaba
_980802
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- ).
_eRed.
_94212
700 1 _aRoszkowski, Wojciech.
_eRed.
_912282
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
830 0 _aBiblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu
_v10
_962988
920 _a978-83-7160-610-6
942 _cBK
_00
999 _c35939
_d35939