000 | 01292cas a22003611i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002021302 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115157.0 | ||
008 | 110329c19889999xxkzr|p| | |0 |0eng c | ||
022 | _a0950-3293 | ||
035 | _a(OCoLC)750565690 | ||
040 |
_aPOZN 004/ECZ _bpol _erda _cPOZN 004/ECZ _dTOR U/WS _dPOZN 004/KM |
||
210 | 1 | _aFood qual. prefer. | |
222 | 0 | _aFood quality and preference | |
245 | 0 | 0 | _aFood Quality and Preference. |
260 |
_aHarlow : _bLongman Scientific & Technical, _c1988-. |
||
300 | _c28 cm. | ||
310 |
_a8 razy w roku, _b2001- |
||
321 |
_a6 razy w roku, _b1997-2000 |
||
321 |
_aKwartalnik, _b1988-1996 |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
362 | 0 | _aVol. 1(1988)-. | |
500 | _aOpis na podstawie Vol. 11 (2000) oraz BL online. | ||
500 | _aOd 1997 : Elsevier. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vczasopisma. _2kaba _980780 |
|
710 | 2 |
_aPearson Longman. _eWydawca _4pbl _939262 |
|
856 | 4 | 1 |
_uhttps://www.infona.pl/resource/issn/09503293 _zLicencja krajowa, dostęp do pełnych tekstów - Vol. 6 (1995) - Vol. 65 (2018) |
942 |
_cCR _00 |
||
999 |
_c36041 _d36041 |