000 01292cas a22003611i 4500
001 xx002021302
003 NUKAT
005 20241231115157.0
008 110329c19889999xxkzr|p| | |0 |0eng c
022 _a0950-3293
035 _a(OCoLC)750565690
040 _aPOZN 004/ECZ
_bpol
_erda
_cPOZN 004/ECZ
_dTOR U/WS
_dPOZN 004/KM
210 1 _aFood qual. prefer.
222 0 _aFood quality and preference
245 0 0 _aFood Quality and Preference.
260 _aHarlow :
_bLongman Scientific & Technical,
_c1988-.
300 _c28 cm.
310 _a8 razy w roku,
_b2001-
321 _a6 razy w roku,
_b1997-2000
321 _aKwartalnik,
_b1988-1996
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
362 0 _aVol. 1(1988)-.
500 _aOpis na podstawie Vol. 11 (2000) oraz BL online.
500 _aOd 1997 : Elsevier.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vczasopisma.
_2kaba
_980780
710 2 _aPearson Longman.
_eWydawca
_4pbl
_939262
856 4 1 _uhttps://www.infona.pl/resource/issn/09503293
_zLicencja krajowa, dostęp do pełnych tekstów - Vol. 6 (1995) - Vol. 65 (2018)
942 _cCR
_00
999 _c36041
_d36041