000 01508cam a2200337 i 4500
001 xx002345623
003 NUKAT
005 20241231114557.0
008 120127s2011 pl a |000 0 eng c
035 _a(OCoLC)804171386
040 _aKR 197/KL
_cKR 197/KL
_dKR 197/MM
_dWA U/JKs
041 0 _aeng
_bpol
100 1 _aLamorska, Joanna.
_939301
245 1 0 _aPhysicochemical and health properties of fats /
_cJoanna Lamorska, Jerzy Tys.
260 _aLublin :
_bInstytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN,
_c2011.
300 _a143,[15] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aActa Agrophysica / Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie. Rozprawy i Monografie ;
_v2011 (5)
500 _aW serii gł.: nr 196.
504 _aBibliogr. s. 129-139.
546 _aStreszcz. pol.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_978670
650 7 _aSubstancje tłuszczowe
_xchemia.
_2kaba
_981689
700 1 _aTys, Jerzy.
_921102
710 2 _aPolska Akademia Nauk.
_bInstytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_952700
830 0 _aActa Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie.
_pRozprawy i Monografie
_v2011 (5)
_964357
830 0 _aActa Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie
_x1234-4125
_v196
_962916
942 _cBK
_00
999 _c36913
_d36913