000 | 01173cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002373882 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085820.0 | ||
008 | 120222s1989 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1414151944 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/MM |
||
245 | 0 | 0 |
_aZawartość i jakość białka w ziarnie jęczmienia jarego w aspekcie jego wartości żywieniowej : _bsynteza badań przeprowadzonych w latach 1981-1989 (PR-4. K-5, U-3) / _cMichał Płoszyński [et al.]. |
260 |
_aPuławy : _bInstytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa, _c1989. |
||
300 |
_a44 s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aS / Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa ; _v68 |
|
504 | _aBibliogr. s. 42-44. | ||
650 | 7 |
_aBiałka roślinne _xanaliza. _2kaba _990020 |
|
650 | 7 |
_aJęczmień jary _xskład chemiczny. _2kaba _9104999 |
|
650 | 7 |
_aNawozy azotowe _xwykorzystanie. _2kaba _9105000 |
|
700 | 1 |
_aPłoszyński, Michał. _911824 |
|
830 | 0 |
_aS - Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa _v68 _963800 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c37000 _d37000 |