000 01173cam a2200277 i 4500
001 xx002373882
003 NUKAT
005 20241231085820.0
008 120222s1989 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1414151944
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
245 0 0 _aZawartość i jakość białka w ziarnie jęczmienia jarego w aspekcie jego wartości żywieniowej :
_bsynteza badań przeprowadzonych w latach 1981-1989 (PR-4. K-5, U-3) /
_cMichał Płoszyński [et al.].
260 _aPuławy :
_bInstytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa,
_c1989.
300 _a44 s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aS / Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa ;
_v68
504 _aBibliogr. s. 42-44.
650 7 _aBiałka roślinne
_xanaliza.
_2kaba
_990020
650 7 _aJęczmień jary
_xskład chemiczny.
_2kaba
_9104999
650 7 _aNawozy azotowe
_xwykorzystanie.
_2kaba
_9105000
700 1 _aPłoszyński, Michał.
_911824
830 0 _aS - Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa
_v68
_963800
942 _cBK
_00
999 _c37000
_d37000