000 01261cam a2200325 i 4500
001 xx002309025
003 NUKAT
005 20241231112214.0
008 111229s2011 pl a |000 0 pol c
020 _a9788377170748
035 _a(OCoLC)804001343
040 _aKR U/Kaz
_cKR U/Kaz
_dKR U/Kaz
_dLUBL 58/ESs
100 1 _aNawirska-Olszańska, Agnieszka.
_917064
245 1 0 _aPrzydatność owoców dynii jako surowca do przetwórstwa spożywczego /
_cAgnieszka Nawirska-Olszańska.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2011.
300 _a105 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMonografie,
_x1898-1151 ;
_v132
504 _aBibliogr. s. 50-56.
650 7 _aDynie
_xprzechowywanie.
_2kaba
_9105276
650 7 _aDynie
_xprzerób.
_2kaba
_9105277
650 7 _aDynie
_xskład chemiczny.
_2kaba
_9105275
650 7 _aDynia zwyczajna
_xodmiany
_xpróby.
_2kaba
_9105273
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940979
830 0 _aMonografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
_x2083-5531
_v132
_966190
920 _a978-83-7717-074-8
942 _cBK
_00
999 _c37020
_d37020