| 000 | 01261cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002309025 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231112214.0 | ||
| 008 | 111229s2011 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788377170748 | ||
| 035 | _a(OCoLC)804001343 | ||
| 040 |
_aKR U/Kaz _cKR U/Kaz _dKR U/Kaz _dLUBL 58/ESs |
||
| 100 | 1 |
_aNawirska-Olszańska, Agnieszka. _917064 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aPrzydatność owoców dynii jako surowca do przetwórstwa spożywczego / _cAgnieszka Nawirska-Olszańska. |
| 260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2011. |
||
| 300 |
_a105 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aMonografie, _x1898-1151 ; _v132 |
|
| 504 | _aBibliogr. s. 50-56. | ||
| 650 | 7 |
_aDynie _xprzechowywanie. _2kaba _9105276 |
|
| 650 | 7 |
_aDynie _xprzerób. _2kaba _9105277 |
|
| 650 | 7 |
_aDynie _xskład chemiczny. _2kaba _9105275 |
|
| 650 | 7 |
_aDynia zwyczajna _xodmiany _xpróby. _2kaba _9105273 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _940979 |
|
| 830 | 0 |
_aMonografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu _x2083-5531 _v132 _966190 |
|
| 920 | _a978-83-7717-074-8 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c37020 _d37020 |
||