000 01341cam a2200337 i 4500
001 xx002426672
003 NUKAT
005 20241231092751.0
008 120327s1981 pl a d f |000 0 pol c
020 _a8302008184
035 _a(OCoLC)804692152
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
100 1 _aKopta, Antonina.
_97046
245 1 0 _aTechnologia gastronomiczna :
_bdla ZSZ.
_nCz. 1 /
_cAntonina Kopta, Barbara Łuszczki.
250 _aWyd. 6.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c1981.
300 _a357, [2] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. [259].
521 8 _aPodr. dla uczniów kl. I i II ZSZ, zawód: kucharz, kucharz-garmażer, kucharz żywienia zbiorowego.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971962
650 7 _aKuchnia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_983206
650 7 _aŻywność
_xocena
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_986883
650 7 _aKuchnia
_xtechniki
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_986910
700 1 _aŁuszczki, Barbara.
_916635
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a83-02-00818-4
942 _cBK
_00
999 _c37649
_d37649