000 | 01341cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002426672 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092751.0 | ||
008 | 120327s1981 pl a d f |000 0 pol c | ||
020 | _a8302008184 | ||
035 | _a(OCoLC)804692152 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/MM |
||
100 | 1 |
_aKopta, Antonina. _97046 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia gastronomiczna : _bdla ZSZ. _nCz. 1 / _cAntonina Kopta, Barbara Łuszczki. |
250 | _aWyd. 6. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c1981. |
||
300 |
_a357, [2] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. [259]. | ||
521 | 8 | _aPodr. dla uczniów kl. I i II ZSZ, zawód: kucharz, kucharz-garmażer, kucharz żywienia zbiorowego. | |
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _971962 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _983206 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xocena _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _986883 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia _xtechniki _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _986910 |
|
700 | 1 |
_aŁuszczki, Barbara. _916635 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
920 | _a83-02-00818-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c37649 _d37649 |