000 00957cam a2200265 i 4500
001 xx002541736
003 NUKAT
005 20241231103833.0
008 120706s1990 xxua |000 0 eng c
035 _a(OCoLC)812586778
040 _aKR 197/EW
_cKR 197/EWs
_dKR 197/MM
245 0 0 _aAgricultural biotechnology :
_bfood safety and nutritional quality for the consumer /
_cedited by June Fessenden MacDonald.
260 _aIthaca :
_b[National Agricultural Biotechnology Council,
_c1990].
300 _a222 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aNABC Report ;
_v2
500 _aWyd., data wyd. wg okładki.
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aBiotechnologia rolnicza
_xbadania.
_2kaba
_9106238
700 1 _aMacDonald, June Fessenden.
_eRed.
_940254
830 0 _aNABC Report
_v2
_967205
942 _cBK
_00
999 _c38526
_d38526