000 01071cam a2200301 i 4500
001 xx002491869
003 NUKAT
005 20241231100602.0
008 120516s2012 pl a |000 0 pol c
020 _a9788375833584
035 _a(OCoLC)805115430
040 _aSIEDL 001/EC
_cSIEDL 001/EC
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aMarzec, Agata.
_940308
245 1 0 _aWłaściwości teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury /
_cAgata Marzec.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2012.
300 _a103 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v395
504 _aBibliogr. s. 91-101.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aCiasta
_xtekstura
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9106433
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v395
_963780
920 _a978-83-7583-358-4
942 _cBK
_00
999 _c38597
_d38597