000 | 01071cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002491869 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100602.0 | ||
008 | 120516s2012 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788375833584 | ||
035 | _a(OCoLC)805115430 | ||
040 |
_aSIEDL 001/EC _cSIEDL 001/EC _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aMarzec, Agata. _940308 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWłaściwości teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury / _cAgata Marzec. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2012. |
||
300 |
_a103 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie = _aTreatises and Monographs ; _v395 |
|
504 | _aBibliogr. s. 91-101. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aCiasta _xtekstura _vrozprawy akademickie. _2kaba _9106433 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego _v395 _963780 |
|
920 | _a978-83-7583-358-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c38597 _d38597 |