000 01195cam a2200277 i 4500
001 xx002631982
003 NUKAT
005 20241231113632.0
008 121016s1972 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)823596618
040 _aNUKAT
_cKR 197/JGs
_dKR 197/JG
_dKR U/GM
100 1 _aSawicka, Janina
_d(1914-2000).
_912674
245 1 0 _aZarys przetwórstwa surowców zwierzęcych /
_cJanina Sawicka.
260 _aKraków :
_bWyższa Szkoła Rolnicza,
_c1972.
300 _a214, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty dla Szkół Wyższych - Wyższa Szkoła Rolnicza w Krakowie
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aSkrypt jest przeznaczony dla studentów Wydziału Zootechnicznego i ma na celu zapoznanie czytelnika z cechami podstawowych surowców pochodzenia zwierzęcego.
650 7 _aProdukty zwierzęce
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_976823
710 2 _aWyższa Szkoła Rolnicza (Kraków).
_4pbl
_915946
830 0 _aSkrypty dla Szkół Wyższych - Wyższa Szkoła Rolnicza w Krakowie
_963875
942 _cBK
_00
999 _c39271
_d39271