000 | 01195cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002631982 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113632.0 | ||
008 | 121016s1972 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)823596618 | ||
040 |
_aNUKAT _cKR 197/JGs _dKR 197/JG _dKR U/GM |
||
100 | 1 |
_aSawicka, Janina _d(1914-2000). _912674 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZarys przetwórstwa surowców zwierzęcych / _cJanina Sawicka. |
260 |
_aKraków : _bWyższa Szkoła Rolnicza, _c1972. |
||
300 |
_a214, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aSkrypty dla Szkół Wyższych - Wyższa Szkoła Rolnicza w Krakowie | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aSkrypt jest przeznaczony dla studentów Wydziału Zootechnicznego i ma na celu zapoznanie czytelnika z cechami podstawowych surowców pochodzenia zwierzęcego. | |
650 | 7 |
_aProdukty zwierzęce _vpodręczniki akademickie. _2kaba _976823 |
|
710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Rolnicza (Kraków). _4pbl _915946 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty dla Szkół Wyższych - Wyższa Szkoła Rolnicza w Krakowie _963875 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c39271 _d39271 |