000 01082cam a2200277 i 4500
001 xx002642017
003 NUKAT
005 20241231114322.0
008 121023s1996 pl a f f |000 0 pol c
020 _z839034280X
035 _a(OCoLC)823630986
040 _aNUKAT
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aOcena surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego :
_b[podręcznik dla studentów] : praca zbiorowa /
_cpod red. Marka Zina ; aut. Jan Krupa [et al.].
260 _aRzeszów :
_b[s.n.],
_c1996
_e(Rzeszów :
_fAkademia Rolnicza - Filia).
300 _a409 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
521 8 _aDla studentów Akademii Rolniczych i Ekonomicznych.
536 _aWyd. sfinansowane przez MEN nr DNS-2-730/80/96.
650 7 _aProdukty zwierzęce
_xocena
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_976820
700 1 _aZin, Marek
_d(1947- ).
_eRed.
_916357
700 1 _aKrupa, Jan
_d(1955- ).
_97605
920 _z83-903-428-0-X
942 _cBK
_00
999 _c39513
_d39513