000 | 01101cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001583415 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104627.0 | ||
008 | 991116s1999 pl f f |000 0 pol c | ||
020 | _a8372590052 | ||
035 | _a(OCoLC)751352570 | ||
040 |
_aNUKAT _cLUBL 58/HR _dOLSZT 003/JG |
||
245 | 0 | 0 |
_aPrzewodnik do ćwiczeń z chemii żywności / _cpod red. Barbary Baraniak. |
260 |
_aLublin : _bWydaw. Akademii Rolniczej, _c1999. |
||
300 |
_a138, [1] s. ; _c1999. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 137. | ||
521 | 8 | _aDla studentów II roku Wydziału Rolniczego, kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vzadania i ćwiczenia. _2kaba _9101661 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980817 |
|
700 | 1 |
_aBaraniak, Barbara _d(1944- ). _eRed. _9685 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Lublin). _bWydawnictwo. _4pbl _941086 |
|
920 | _a83-7259-005-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c3962 _d3962 |