000 01101cam a2200289 i 4500
001 xx001583415
003 NUKAT
005 20241231104627.0
008 991116s1999 pl f f |000 0 pol c
020 _a8372590052
035 _a(OCoLC)751352570
040 _aNUKAT
_cLUBL 58/HR
_dOLSZT 003/JG
245 0 0 _aPrzewodnik do ćwiczeń z chemii żywności /
_cpod red. Barbary Baraniak.
260 _aLublin :
_bWydaw. Akademii Rolniczej,
_c1999.
300 _a138, [1] s. ;
_c1999.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 137.
521 8 _aDla studentów II roku Wydziału Rolniczego, kierunek Technologia Żywności i Żywienie Człowieka.
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vzadania i ćwiczenia.
_2kaba
_9101661
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980817
700 1 _aBaraniak, Barbara
_d(1944- ).
_eRed.
_9685
710 2 _aAkademia Rolnicza (Lublin).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941086
920 _a83-7259-005-2
942 _cBK
_00
999 _c3962
_d3962