000 01026cam a2200253 i 4500
001 xx002629182
003 NUKAT
005 20241231113445.0
008 000327s1969 pl a d f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)823592331
040 _aNUKAT
_cKR 197/MM
_dKR 197/MM
100 1 _aSmarzyński, Eugeniusz.
_913218
245 1 0 _aTechnologia przetwórstwa zbożowego /
_cEugeniusz Smarzyński, Stanisław Woroch, Marian Zwoliński.
260 _aWarszawa :
_bPaństwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego,
_c1969.
300 _a443, [1] s., [2] k. tabl. złoż. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
521 8 _aDla uczniów technikum przemysłu spożywczego, specjalność: przetwórstwo zbożowe.
650 7 _aProdukty zbożowe
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_976814
700 1 _aWoroch, Stanisław.
_915795
700 1 _aZwoliński, Marian.
_916451
942 _cBK
_00
999 _c39678
_d39678