000 01181cam a2200241 i 4500
001 xx002647121
003 NUKAT
005 20241231114647.0
008 121026s1999 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)823649854
040 _aNUKAT
_cKR 197/EWs
_dKR 197/EW
245 0 0 _aNauka o żywności na progu XXI wieku :
_bXXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Kraków 14-15 wrzesień 1999 : program sesji /
_cKomitet Technologii i Chemii Żywności PAN, Akademia Rolnicza w Krakowie - Wydział Technologii Żywności, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Małopolski.
260 _aKraków :
_b[s.n.],
_c1999.
300 _a28 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aŻywność
_vkonferencje.
_2kaba
_980789
710 2 _aPolska Akademia Nauk.
_bKomitet Technologii i Chemii Żywności.
_911342
710 2 _aAkademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
_bWydział Technologii Żywności.
_9230
710 2 _aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności.
_bOddział Małopolski.
_911493
942 _cBK
_00
999 _c39755
_d39755