000 01176cam a2200277 i 4500
001 zz2006880760
003 NUKAT
005 20251211203144.0
008 060112s1980 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)830199307
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/LL
_dKR 197/JG
_dPOZN 004/LKs
245 0 0 _aEkonomika i organizacja przemysłu spożywczego :
_bprzewodnik do ćwiczeń /
_cpod red. Tadeusza Stachowskiego.
260 _aOlsztyn :
_bDział Wydawnictw ART,
_c1980.
300 _a326 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
500 _aNa okł. r. wyd. 1981.
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_zPolska
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 2002151816
_995057
700 1 _aStachowski, Tadeusz.
_eRed.
_0n 97064623
_930332
710 2 _aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
_bDział Wydawnictw.
_4pbl
_0n 2012171979
_941754
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
_0t 95202573
_963847
942 _cBK
_00
999 _c40074
_d40074