000 01297cam a2200325 i 4500
001 xx002686274
003 NUKAT
005 20241231090447.0
008 121126s2012 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788375833904
035 _a(OCoLC)823730021
040 _aSIEDL 001/EC
_cSIEDL 001/EC
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aJakubczyk, Ewa.
_937251
245 1 0 _aStudia nad wpływem technologii przygotowania żelu agarowego i metody jego suszenia na właściwości fizyczne otrzymanego suszu /
_cEwa Jakubczyk.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2012.
300 _a108 s., [4] s. tabl. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie = Treatises and Monographs ;
_v402
504 _aBibliogr. s. 90-106.
546 _aStreszcz. w jęz. ang.
650 7 _aHydrokoloidy
_xodwadnianie
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9107407
650 7 _aJabłka
_xprzerób.
_2kaba
_990772
650 7 _aŻywność odwodniona
_xtekstura
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9107406
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v402
_963780
920 _a978-83-7583-390-4
942 _cBK
_00
999 _c40391
_d40391