000 02192cam a2200421 i 4500
001 xx001488992
003 NUKAT
005 20241231094437.0
008 071008s2009 pl a f f |001 0 pol c
020 _a9788320436303
_qT. 3
020 _a9788320436273
_qcałość
035 _a(OCoLC)751229983
040 _aŁ 30/JM
_cŁ 30/JM
_dŁ 30/BPa
_dGD 27/MDUs
245 0 0 _aChemia żywności :
_bpraca zbiorowa.
_nT. 3,
_pOdżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /
_cpod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
246 3 0 _aOdżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności
250 _aWyd. 5 zm. (dodr.).
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2009.
300 _a246 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aWyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aKsiążka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980817
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980762
650 7 _aSubstancje odżywcze
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_991570
650 7 _aŻywność
_xskażenie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_992432
650 7 _aŻywność
_xkancerogenność.
_2kaba
_992433
650 7 _aAlergia pokarmowa.
_2kaba
_969615
700 1 _aSikorski, Zdzisław E.
_d(1930- ).
_eRed.
_913016
700 1 _aBabicz-Zielińska, Ewa.
_9526
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
856 4 8 _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001488992.jpg
920 _a978-83-204-3630-3
_qT. 3
920 _a978-83-204-3627-3
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c40465
_d40465