000 | 01177cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002741881 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094127.0 | ||
008 | 130206s2012 pl a |001 0 pol c | ||
020 | _a9788309010906 | ||
035 | _a(OCoLC)827752674 | ||
040 |
_aOLSZT 003/DS _cOLSZT 003/DS _dOLSZT 003/DSs |
||
245 | 0 | 0 |
_aTechnologia wędzenia żywności / _cpod red. Edwarda Kołakowskiego ; [aut.: Jerzy Balejko et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bPowszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, _c2012. |
||
300 |
_a425, [3] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 412-419. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aMięso wędzone _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9107702 |
|
650 | 7 |
_aRyba wędzona _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9107703 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xkonserwowanie _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9107704 |
|
700 | 1 |
_aBalejko, Jerzy. _928211 |
|
700 | 1 |
_aKołakowski, Edward _d(1938- ). _eRed. _97390 |
|
710 | 2 |
_aPowszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne. _4pbl _941670 |
|
920 | _a978-83-09-01090-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c41158 _d41158 |