000 01177cam a2200301 i 4500
001 xx002741881
003 NUKAT
005 20241231094127.0
008 130206s2012 pl a |001 0 pol c
020 _a9788309010906
035 _a(OCoLC)827752674
040 _aOLSZT 003/DS
_cOLSZT 003/DS
_dOLSZT 003/DSs
245 0 0 _aTechnologia wędzenia żywności /
_cpod red. Edwarda Kołakowskiego ; [aut.: Jerzy Balejko et al.].
260 _aWarszawa :
_bPowszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne,
_c2012.
300 _a425, [3] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 412-419. Indeks.
650 7 _aMięso wędzone
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_9107702
650 7 _aRyba wędzona
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_9107703
650 7 _aŻywność
_xkonserwowanie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_9107704
700 1 _aBalejko, Jerzy.
_928211
700 1 _aKołakowski, Edward
_d(1938- ).
_eRed.
_97390
710 2 _aPowszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
_4pbl
_941670
920 _a978-83-09-01090-6
942 _cBK
_00
999 _c41158
_d41158