| 000 | 01440cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002761143 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231095401.0 | ||
| 008 | 130227s2013 pl a f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788375833959 | ||
| 035 | _a(OCoLC)829881329 | ||
| 040 |
_aWA 162/ECZ _cWA 162/ECZ _dLUBL 58/ESs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aHigiena produkcji żywności / _cpod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. |
| 250 | _aWyd. 4 popr. i uzup. | ||
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2013. |
||
| 300 |
_a339 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
| 521 | 8 | _aDla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. | |
| 650 | 7 |
_aHigiena żywności _vpodręczniki akademickie. _2kaba _982072 |
|
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xwarunki zdrowotne _vpodręczniki akademickie. _2kaba _982073 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vpodręczniki akademickie. _2kaba _982074 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980796 |
|
| 700 | 1 |
_aKołożyn-Krajewska, Danuta _d(1954- ). _eRed. _97415 |
|
| 700 | 1 |
_aCzarniecka-Skubina, Ewa. _92697 |
|
| 710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _941623 |
|
| 920 | _a978-83-7583-395-9 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c41185 _d41185 |
||