000 01440cam a2200337 i 4500
001 xx002761143
003 NUKAT
005 20241231095401.0
008 130227s2013 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788375833959
035 _a(OCoLC)829881329
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aHigiena produkcji żywności /
_cpod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
250 _aWyd. 4 popr. i uzup.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2013.
300 _a339 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.
650 7 _aHigiena żywności
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_982072
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xwarunki zdrowotne
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_982073
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_982074
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980796
700 1 _aKołożyn-Krajewska, Danuta
_d(1954- ).
_eRed.
_97415
700 1 _aCzarniecka-Skubina, Ewa.
_92697
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
920 _a978-83-7583-395-9
942 _cBK
_00
999 _c41185
_d41185