000 | 01046cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002776693 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100422.0 | ||
008 | 130315s2013 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788378041191 | ||
035 | _a(OCoLC)1423958730 | ||
040 |
_aPOZN 004/MKA _cPOZN 004/MKA _dPOZN 004/LKs |
||
100 | 1 |
_aJackiewicz, Barbara. _917248 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPoradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP : _bgastronomia / _cBarbara Jackiewicz. |
260 |
_aGdańsk : _bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, _c2013. |
||
300 |
_a88 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 88. | ||
650 | 7 |
_aZakłady żywienia zbiorowego _xwarunki zdrowotne _vporadniki. _2kaba _983248 |
|
650 | 7 |
_aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny _vporadniki. _2kaba _981443 |
|
710 | 2 |
_aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). _4pbl _942065 |
|
920 | _a978-83-7804-119-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c41548 _d41548 |