000 01046cam a2200277 i 4500
001 xx002776693
003 NUKAT
005 20241231100422.0
008 130315s2013 pl a |000 0 pol c
020 _a9788378041191
035 _a(OCoLC)1423958730
040 _aPOZN 004/MKA
_cPOZN 004/MKA
_dPOZN 004/LKs
100 1 _aJackiewicz, Barbara.
_917248
245 1 0 _aPoradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP :
_bgastronomia /
_cBarbara Jackiewicz.
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2013.
300 _a88 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 88.
650 7 _aZakłady żywienia zbiorowego
_xwarunki zdrowotne
_vporadniki.
_2kaba
_983248
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
_vporadniki.
_2kaba
_981443
710 2 _aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
_4pbl
_942065
920 _a978-83-7804-119-1
942 _cBK
_00
999 _c41548
_d41548