000 00949cam a2200277 i 4500
001 xx002805181
003 NUKAT
005 20241231102309.0
008 130418s1978 gw a |001 0 ger c
020 _a3773623887
035 _a(OCoLC)843353759
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
100 1 _aBüskens, Heinrich.
_942184
245 1 0 _aFachlehre für Konditoren.
_nBd 2,
_pBerufliche Fachbildung /
_cvon Heinrich Büskens unter Mitarb. von Georg Belker.
246 3 0 _aBerufliche Fachbildung
260 _aEssen :
_bVerlag W. Girardet,
_c1978.
300 _a256 s. :
_bil. ;
_c22 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIndeks.
650 7 _aSłodycze
_xprodukcja i handel
_xstudia i nauczanie (średnie)
_zPolska.
_2kaba
_9108175
700 1 _aBelker, Georg.
_942185
920 _a3-7736-2388-7
942 _cBK
_00
999 _c41721
_d41721