000 01281cam a2200337 i 4500
001 xx002797674
003 NUKAT
005 20241231101816.0
008 130411s2012 pl a |000 0 pol c
020 _a9788375834369
035 _a(OCoLC)840330993
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dLUBL 58/ESs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aAdamczak, Lech.
_938970
245 1 0 _aWydajność rzeźna strusi i właściwości technologiczne pozyskiwanego z nich mięsa /
_cLech Adamczak.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2012.
300 _a84 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v413
504 _aBibliogr. s. [73]-82.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aStruś (mięso)
_xjakość.
_2kaba
_9109090
650 7 _aStruś (mięso)
_xskład chemiczny.
_2kaba
_9109092
650 7 _aStruś
_xwydajność.
_2kaba
_9109091
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v413
_963780
920 _a978-83-7583-436-9
942 _cBK
_00
999 _c42032
_d42032