000 | 01281cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002797674 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101816.0 | ||
008 | 130411s2012 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788375834369 | ||
035 | _a(OCoLC)840330993 | ||
040 |
_aWA 162/ECZ _cWA 162/ECZ _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aAdamczak, Lech. _938970 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWydajność rzeźna strusi i właściwości technologiczne pozyskiwanego z nich mięsa / _cLech Adamczak. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2012. |
||
300 |
_a84 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie = _aTreatises and Monographs ; _v413 |
|
504 | _aBibliogr. s. [73]-82. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aStruś (mięso) _xjakość. _2kaba _9109090 |
|
650 | 7 |
_aStruś (mięso) _xskład chemiczny. _2kaba _9109092 |
|
650 | 7 |
_aStruś _xwydajność. _2kaba _9109091 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _941623 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego _v413 _963780 |
|
920 | _a978-83-7583-436-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c42032 _d42032 |